New studs for Telegraph Hill 29.05.2010

The temporary stud wall to protect the storage area (that we built in April before the floor slab was cast) needed to be demolished again, in preparation for the building of new walls sitting on the back edge of the floor slab.

So four of us did that. The materials are ready to be recycled yet again.

We also started to paint the rear brick wall.

During the week, Ian continued to build one of the glazed walls – it can be seen on the left.

Just a quick post to say thanks for letting me help with this Bold Vision project blog. I’vebeen so busy that I couldn’t make any project meetings for a long time. But, this weekend my husband, Brian McKenzie, got us out of bed (despite a heavy cold) and put buckets and gloves in our hands, and dragged us up the hill to help out. I was reluctant because I’m not the shovelling type. I’m the ideas type. But I loved it. There’s nothing more satisfying than working with your hands, with other people, for no other motive than making something for the common good, sustained by tea and lovely chocolate cake made by neighbours. After a while we had to stop, though, because there just weren’t enough of us to do certain jobs together. Next work day I’ll be there. And hope to see some more of you too.